Bunica, strănepoata…și nu numai

Julia este nepoata surorii mele, Neli, și deci strănepoata mamei mele! Logic, nu? Doar că mica Julia are 10 luni și a călătorit din Canada pentru a fi văzută de neamuri că, de, este prima apariție pe scena „Strănepoților” măicuței. În ziua de azi nu este chiar ceva neobișnuit să duci copii așa mici peste mări și peste țări!

Doar că fătuca asta neastâmpărată ca o veveriță ne-a topit inimile tuturor. A participat și la o nuntă în familie și a fost de o cumințenie neașteptată: adică nu a urlat, a dormit în cărucior, a dansat, a suportat atenția tuturor, a dansat în brațele mamei ei…și a fost intens fotografiată.

P1660698 P1660750 P1660766 P1660772 P1660778 P1660789

Am revăzut-o la țară, la măicuța, unde a avut o noua experiență românească-găinile și câinele.Codiță e un câine care lătra de o înnebunea pe mama, dar cu Giulia a fost numai lapte și miere-câinești- adică a dat din coadă, s-a pus pe spate, i-a mirosit piciorușele, o cauta mereu și se bucura evident. dar și ea îl căuta mereu din privire. Ce legătură se stabilește oare între copii și animale, ce puritate emană, mă întreb și bănuiesc existența unei energii pe care noi, adulții, nu o mai avem!

Giulia, ne-ai topit inimile și o să devenim mai săraci când pleci, dar îți suntem recunoscători că ne-ai oferit o atingere atât de minunată!

Să crești frumos, copilă dragă!P1660833

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s