Paparadă cu dovlecel

1 dovlecel

2 ouă

1 ardei iute(opțional)

1 lingură de ulei

sare,piper

Se curăță dovlecelul, se rad fâșii cu instrumentul de curățat legume, se presară puțină sare și se lasă câteva minute să-și lase apa. Se stoarce bine.

Se pune ulei putin în tigaia de teflon, se pune dovlecelul și se lasă să se moaie puțin.

Se bat ouăle cu piper și se adaugă peste dovlecel amestecând sau nu, după dorință.

Cine dorește poate adăuga mărar sau pătrunjel tocat la servire, ardei iute etc.

Se servește cu salată de roșii.

P1650286P1650309

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s