Spumă de ciocolata la cuptor, rețeta Montignac

O rețetă de dulce pentru cei care țin dietă, pentru când doresc să se premieze că au făcut progrese!

250 g de ciocolată neagră(cel puțin 60 la sută cacao)

5 ouă

Se topește ciocolata în microunde(în mai multe ture) lăsând-o puțin, cam 30 de secunde,amestecând bine de fiecare dată,  până când se topește toată. Se poate si pe aburi. Se lasă să se răcească puțin. Se bat albușurile,  cu puțină sare, spumă tare. Se amestecă gălbenușurile cu ciocolata, rapid să nu se răcească ciocolata. Se adaugă albușurile, printr-o mișcare de învăluire. Se pune în recipiente mici și se pune la cuptorul preîncălzit 10-15 minute, depinde cât vrei de moale. Ea se mai face și după ce o scoți din cuptor pentru că formele  rămân calde.

P1670361 P1670359

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s