Salam de biscuiți de la Omama (de post)

Util și plăcut

  • 500 g de zahăr
  • 200 ml de apa
  • 50 g de cacao
  • 100 g de margarină
  • 100 g de nuci tăiate
  • 100 g de stafide
  • 50 ml de rom
  • 500 g de biscuiți

Mod de preparare

Se zdrobesc biscuiții puși într-o pungă de nailon pentru a nu se împrăștia.
Se fierbe cam 5 minute apa cu zaharul și cacaua.
Se ia de pe foc și se adaugă margarina, amestecându-se pana se topește.
Se adaugă biscuiții zdrobiți, nucile, stafidele, romul.
Se fac 2 bucăți puse în folie peste care se pot presară nuci măcinate.
Se lasă să se răcească și se taie bucăți.
Este ușor de făcut, se poate consuma si in post, are un gust minunat de ciocolată, iar  nucile ii asigură latura crocantă.

Vezi articol original

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s