Foi de post cu bulion

Ingrediente

  • 7 linguri de ulei
  • 7 linguri de zahăr pudră
  • 7 linguri de bulion
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • făină cât cuprinde

Mod de preparare

Se amestecă toate ingredientele și se frământă un aluat din care se fac 4 foi care se coc pe dosul tăvii. Aceste foi se pot umple cu orice cremă(dulceață, de post).
Se lasă ceva timp să se înmoaie apoi se taie.
Merg bine cu o crema de griș în care se pune margarină frecată cu zahăr și cu esență de vanilie.
Aveți în poze ambele variante; dacă vreți 2 prăjituri, dublați cantitățile și faceți 8 foi.
Puteți pune și mirodenii” coaja rasa de lămâie sau portocala etc.
Dacă nu le faceți de post, înlocuiți bulionul cu lapte și adăugați 1 ou.
b2 b1
Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s