Terină de ficat şi ciuperci(drob)

Retete Culinare - Terină de ficat şi ciuperci(drob)

Pentru cei care nu suportă mielul sau vor ceva relativ mai uşor în loc.

INGREDIENTE

1 caserolă de ficat de pui

1 kg de ciuperci

4 cepe mari

2 legături de pătrunjel

1 legătură de mărar

6 ouă

2 linguri de brânză de vaci

ulei

sare

piper

boia iute

 PREPARARE

Se taie ceapa mărunt si se căleşte de jumătate, apoi se adaugă ficatul feliuţe. Când îşî schimbă culoarea, se opreste focul. Eu am avut ciuperci opărite şi congelate, ciobăneşti, dar puteţi folosi de oricare. Se taie şi ele feliuţe şi se amestecă în ceapă.

Separat, se bat ouăle, apoi se pun mirodeniile, brânza, pătrunjelul tăiat, mărarul tăiat si se amestecă cu toate, dar să nu fie prea calde să se adune ouăle.

Se coc în 2 tăvi unse cu unt până se vede deasupra o crustă.

Dacă doriţi, puteţi pune şi ceapă verde tocată.

terina-de-ficat-si-ciupercidrob-225017terina-de-ficat-si-ciupercidrob-225018d3

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s