Beigli cu mac si nuca

cerulina

IMG_7188

Ingrediente:

 

 

600 gr faina alba de buna calitate

3 galbenusuri

165 gr untura alba

25 gr drojdie proaspata

100 ml lapte caldut

3 linguri pline cu varf de smantana groasa

putina sare

 

 

Umplutura Mac

 

 

200 gr mac rasnit

5 linguri gris mare

350 ml lapte

200 gr zahar

esenta vanilie

coaja rasa de lamaie

 

 

Mod de preparare Laptele si zaharul se pun la foc si se lasa sa clocoteasca, apoi se adauga cele 5 linguri de gris se amesteca apoi se pune macul si se lasa pana se ingroasa putin. Oprim focul si adaugam vanilia si coaja rasa de lamaie. Se pune la temperatura camerei peste foaie.

 

 

Umplutura  Nuca

500 gr nuca macinata

200 gr zahar

esenta de rom

200ml lapte

 

 

Mod de preparare umplutura de nucaLaptele se pune la foc cu zaharul sa clocoteasca, se adauga nuca si…

Vezi articol original 251 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s