Rulouri din carne de curcan

Util și plăcut

INGREDIENTE

pulpă sau piept de curcan

ciuperci

o bucata de salam picant

1 bucăţică de caşcaval tare

pătrunjel verde

1 ceapă

1 legătură de pătrunjel

sare

piper

oregano

ulei de măsline

500 ml de cidru/vin alb sec

1 căpățână de usturoi

scobitori

MOD DE PREPARARE:

Se dezosează carnea, se ia pielea. se taie felii în aşa fel încât să devină mai mari după ce se bat cu ciocanul. Se sărează, se piperează, se presară oregano; eu am pus şi un condiment care avea şi ciuperci uscate.

Carnea care pică de pe margini, ceapa, puțină piele, salamul, ciupercile, cașcavalul, condimentele se amestecă după ce s-au tocat. Se adaugă şi pătrunjel verde tocat.

Se repartizează umplutura pe bucățile de carne bătută şi se închide cu scobitori ascuțite. se prăjește în tigaie pe toate părțile până se rumenește bine fiecare rulou. Se transferă în tava rulourile, se golește uleiul peste ele şi o sticlă de cidru sau…

Vezi articol original 50 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s