Rulouri din carne de curcan

INGREDIENTE

pulpă sau piept de curcan

ciuperci

o bucata de salam picant

1 bucăţică de caşcaval tare

pătrunjel verde

1 ceapă

1 legătură de pătrunjel

sare

piper

oregano

ulei de măsline

500 ml de cidru/vin alb sec

1 căpățână de usturoi

scobitori

MOD DE PREPARARE:

Se dezosează carnea, se ia pielea. se taie felii în aşa fel încât să devină mai mari după ce se bat cu ciocanul. Se sărează, se piperează, se presară oregano; eu am pus şi un condiment care avea şi ciuperci uscate.

Carnea care pică de pe margini, ceapa, puțină piele, salamul, ciupercile, cașcavalul, condimentele se amestecă după ce s-au tocat. Se adaugă şi pătrunjel verde tocat.

Se repartizează umplutura pe bucățile de carne bătută şi se închide cu scobitori ascuțite. se prăjește în tigaie pe toate părțile până se rumenește bine fiecare rulou. Se transferă în tava rulourile, se golește uleiul peste ele şi o sticlă de cidru sau vin alb sec. se pun şi căţeii de usturoi curăţaţi. Se acoperă cu folie şi se dă la cuptorul preîncălzit cam o oră si jumătate. Se ia apoi folia şi se lasă să se rumenească.

Aveți grijă cum scoateți scobitorile să nu distrugeți ruloul. Se servește cu garnitura dorită, cu salata verde etc.

110x90_rulouri-din-carne-de-curcan-89343 110x90_rulouri-din-carne-de-curcan-89348 110x90_rulouri-din-carne-de-curcan-89349 110x90_rulouri-din-carne-de-curcan-89351 110x90_rulouri-din-carne-de-curcan-89352 110x90_rulouri-din-carne-de-curcan-89354

Anunțuri

3 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s