Salam de biscuiţi de la Omama

Ingrediente:

  • 500 g de zahăr
  • 200 ml de apă
  • 50 g de cacao
  • 100 g de margarină
  • 100 g de nuci tăiate
  • 100 g de stafide
  • 50 ml de rom
  • 500 g de biscuiți

Se zdrobesc biscuitii pusi intr-o plasa de nailon pentru a nu se imprastia.

Se fierbe cam 5 minute apa cu zaharul si cacaua.
Se ia de pe foc si se adaugă margarina, amestecându-se pana se topește.
Se adaugă biscuiții zdrobiți, nucile, stafidele, romul.
Se fac 2 bucăți puse în folie peste care se pot presăra nuci măcinate.
Se lasă sa se răcească și se taie bucăți.
Este ușor de făcut, se poate consuma și în post, are un gust minunat de ciocolată, iari nucile ii asigură latura crocantă.

 sal salam
Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s