Tiramisu cu zmeura

DIETA MEDITERANEANA

TIRAMISU CU ZMEURA

TIRAMISU CU ZMEURA TIRAMISU CU ZMEURA

Ingrediente / pentru o tava 20x30x6cm:
  • 500g branza mascarpone de provenienta italiana (2 cutii de 250g) – Granado
  • 250ml frisca lichida
  • 400g  piscoturi pentru tiramisu – Biscotti Savoiardi
  • 125 grame zahar
  • 400 grame zmeura
  • 300ml sirop de zmeura
  • 50 ml lichior de zmeura sau vanilie (optional)
  • 2 fiole esenta de vanilie sau un 2 plicuri zahar vanilat
  • praf de cacao sau ciocolata rasa pentru decor

Mod de preparare:
  • In primul rand se prepara siropul de zmeura, deaorece trebuie sa fie rece in momentul in care se vor inmuia piscoturile. Se pun la fiert la foc mediu 200 ml apa cu 50 grame zahar, amestecand ocazional, pana se dizolva zaharul, apoi se adauga 100 grame de zmeura pasata la blender. Se fierbe circa 10 de minute, apoi se ia de pe foc, se strecoara si se lasa la racit. Dupa ce siropul s-a racit se…

Vezi articol original 188 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s