Supă de căpșuni-o delicatesă

Ingrediente

  • – 700 g de căpşuni
  • – 200 ml de vin dulce de bună calitate
  • – 10 frunze de mentă
  • – 10 frunze de busuioc
  • – 5 boabe de piper zdrobite
  • – 1 vârf de cuţit de nucşoară(foarte puţină)
  • – 1/2 păstaie de vanilie tăiată în lung
  • – 10 g de zahăr pudră

Mod de preparare

Tăiați cu foarfeca frunzele de menta și busuioc  apoi amestecați cu restul ingredientelor.
Fierbeți și amestecați sa se dizolve zaharul. Când începe sa fiarbă, opriți focul și lăsați în cratiță sa se răcească.
In acest timp, curățați căpșunii, tăiați-i sferturi sau felii și adaugați-i în siropul rece .
Puneți la frigider 3 ore.2
Serviți in farfurie de supă, după ce ati scos păstaia de vanilie.1

Decorați cu un biscuit stil țigaretă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s