Tiramisu cu lime(lămâi verzi)

4 ouă

100 g zahăr

3 lime

500 g mascarpone

1 pachet de pișcoturi

Pentru însiropat pișcoturile: lapte/suc de lămâie cu rom sau vișinată/sirop din compot

Gălbenușurile se freacă bine cu zaharul, apoi se adaugă sucul de la 2 lime si mascarpone și se amestecă să devină o crema fină. Se adaugă și coaja rasă de lime.

Albușurile se bat spumă tare și se adaugă ușor la cremă.

Se folosește o formă la care se desprinde partea de jos. Se pune poate pune folie alimentară.

Se pun alternativ pișcoturi înmuiate rapid și cremă. Se termină cu crema.

Se lasă la rece cam 10 ore, apoi se desprinde forma și se servește prăjitura.P1720170 P1720171P1720173

Pentru a vedea beneficiile acestui fruct puteți citi aici:

http://sanatate.bzi.ro/lime-un-fruct-cu-8-beneficii-pentru-organism-10980

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s