Top 10 alimente otrăvitoare pe care le consumăm cu plăcere

Alice in WonderNet

În fiecare zi mâncăm hrana produsă din plante ce conțin otrăvuri letale. De cele mai multe ori nu ne pasă de asta, deoarece, fiind vorba de producție în masă a fructelor și legumelor există reguli destinate să protejeze siguranța noastră alimentară, dar totuși câteodată oamenii se sinucid mâncând fără să știe că există și o parte dăunătoare a plantei. Pentru ca așa ceva să nu vi se întâmple, am descoperit o listă a celor mai comune otrăvuri cu care venim în contact în bucătăriile noastre. Știați că substanța conținută de ardeiul iute este atât de puternică încât poate îndepărta vopseaua? Dar că se poate intra în comă din cauza cartofilor cu pete verzi? Dar știați că vă puteți otrăvi cu sâmburi de cireșe datorită cianurii de hidrogen conținute? Răspunsurile la aceste întrebări, dar și multe alte informații interesante le puteți afla citind acest articol.

10. Cassava ( Yuca )

Fără…

Vezi articol original 1.311 cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s