Curăţim organismul şi slăbim! Cea mai delicioasă soluție!

crtslb

Dacă intenţionaţi să începeţi un mod de viaţă sănătos, atunci este momentul potrivit pentru a curăţi organismul de toate substanţele nenecesare şi toxice. E necesar ca o asemenea curăţire să fie făcută de 3-4 ori pe an.

După fiecare tratament de acest fel vă veţi simţi mult mai bine: o să aveţi mai multă nergie şi chiar o să puteţi slăbi cu 5-6 kg.

SOLUŢII PENTRU CURĂŢIREA ORGANISMULUI
 1. Măr şi scorţişoară
  Tăiaţi mărul în felii subţiri şi turnaţi 500 ml de apă curată. Adăugaţi 1 linguriţă de scorţişoară, amestecaţi bine şi lăsaţi mixtura să se răcească – aceasta este o porţie zilnică, o puteţi consuma oricând pe parcursul zilei. Amestecul de mere şi scorţişoară vă va ajuta la normalizarea metabolismului şi la curăţirea tractului digestiv.
 2. Suc de lămâie şi miere de albine
  Dizolvaţi 2 linguri de suc proaspăt de lămâie în 200 ml de apă caldă, apoi adăugaţi 1 linguriţă de miere de albine şi un vârf de cuţit de praf de ghimbir. Consumaţi acest amestec dimineaţa pe stomac gol. Astfel veţi curăţi sistemul digestiv, veţi întări pereţii vaselor sangvine şi vă veţi umple de energie!
 3. Băutură de ghimbir
  Curăţiţi şi daţi la răzătoare o bucată de rădăcină de ghimbir (de 3-4 cm), turnaţi deasupra 1 litru de apă fierbinte şi fierbeţi amestecul timp de 10 minute. Strecuraţi băutura şi lăsaţi-o să se răcească. Adăugaţi un vârf de cuţit de scorţişoară şi câteva linguriţe de sirop de măceșe. Consumaţi câte 100-150 ml cu 30 de minute înainte de luarea meselor. Astfel se normalizează digestia şi metabolismul, iar organismul se întăreşte şi se energizează.

 4. Suc de sfeclă roşie
  Stoarceţi sucul a 1 sfeclă, 2 mere şi 4 tulpini de ţelină. Consumaţi câte 1 lingură de 2 ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de dejun şi de cină.
 5. Cocktailul sănătăţii
  Stoarceţi sucul a 1 portocală, 1 lămâie şi 1 morcov şi adăugaţi 100 ml de apă minerală. Consumaţi băutura cu o jumătate de oră înainte de mâncare. Cocktailul este minunat împotriva oboselii şi conţine cantităţi mari de antioxidanţi.
 6. Castravete şi ţelină
  Mărunţiţi 1 castravete şi 1 rădăcină de ţelină şi adăugaţi 300 ml de apă. Consumaţi băutura pe parcursul zilei.
Iată că procesul de detoxifiere şi de slăbire poate fi şi foarte gustos! Nu amânaţi grija pentru sănătate, ci aplicaţi aceste sfaturi chiar începând de azi!

Care idee a fost cea mai utilă pentru dvs.?

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Sănătoşi.com

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s