Tort cu brânză de vaci

Ingrediente:

-200 g făină

-325 g  zahăr

– 75 g  de unt

-4  ouă

-1 linguriță praf de copt

sare

Grăsime, pentru forma de copt

Crema de brânză:

-1 Kg brânză de vaci

-1 1/2 pachet de budincăde vanilie/amidon echivalent

-1 zahar vanilat

-1/2  coajă și suc de lămâie, sau esență  de lămaie

-150 ml ulei de floarea- soarelui

-1/2 litru de lapte

-5 picături aromă de vanilie

Mod de preparare:

Aluat:

Făină, 75 g zahar, unt tăiat , moale, 1 ou, praf de copt și sare  se amestecă și se frământă. Am pus aluatul pe o tava căptușită cu hârtie de copt  în formă rotundă (28 cm diametru).Apasă să se ridice și pe margine ceva  .

Crema de brânză:

Separă 3 ouă.  Brânză de vaci, 150 g de zahăr pudră, gălbenușurile  de ou, arome, zahăr de vanilie, suc de lămâie (sau esență de lămâie)pune-le în castron și se amestecă cu ulei. Se toarnă treptat lapte în cantități mici, pentru a obține  o masă cu vâscozitate redusă.

Se pune amestecul pe aluatul din formă. Se coace într-un cuptor preîncălzit (cuptor electric: 200 ° C / ventilator 175 ° C marca / gaz 3,) se coace 45 – 50 de minute.

Albușurile de ou se  bat.Se poate presară 100 g de zahar. Se pune bezeaua  pe tortul   cald.încă. La 175 ° C (150 ° C, ventilator / marca de gaz 2). Se coace timp de încă 20 de minute

Sursă:http://besterezept.blogspot.ro/2017/01/kasekuchen-vom-feinsten.html?m=1

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s